joi, 20 octombrie 2016

Reflexii

Motivaţional
Oglinzile din acest salon sunt clare, deci... Nu este vina mea dacă unii se văd urâţi în ele... Adică, așa cum sunt!
Dacă eşti un om pozitiv, te rog frumos să iei de aici ceea ce te reprezintă, dacă nu mă placi, te încarci negativ și îți provoc disconfort, pleacă!

Ar trebui să știți, faptul că, cititul sau privitul postărilor cuiva este opțional, la fel și prezența voastră pe pagina sau blogul cuiva. Nu puteți impune nimănui, ce să facă, cum să facă, cum să-și gestioneze conflictele sau ce alegeri de viață să facă... Cam greu, nu?

De ce simt, oare, anumite persoane nevoia să pună pe cineva în temă cu faptul că nu mai vor să le vadă postările si nu le mai urmăresc sau se gândesc să-i certe-condamne pentru ideile sau trăirile lor? Personal, mă gândesc doar că s-au regăsit în ele. Ghinion!
Vă pupă, Imaginea deformată

Vremuri căcăcioase, Mon Cher

Trăim niște vremuri, în care, oamenii fără caracter și care răspândesc energii negative în jurul lor, ajung să vorbească despre valori, chestii motivaționale și bunătate... :) Ce lume... :*
Desigur, bietele de ele, sunt mereu victimele supreme, neînțelese, triste și invidiate de lumea asta rea! Forța atracției! Ce dai, aia primești! Nu? Da? (^^^)
Schimbarea începe cu tine! Fii tu un bun exemplu, apoi mâncăm! Ce? O șhaorma cu detoate, propun!:) Puneți și ceva sos, dacă se poate. :* Vă rog... :)
Io, nu-s victimă, așa că...  prefer să mă ocup de chestii-socoteli, o să vedeți ce în viitorul foarte apropiat!
Stați aproape, cu ochii pe mine ca pe butelie, altfel... nici nu știți ce pierdeți!
Vă pupă, Magnetul interior

marți, 18 octombrie 2016

Prostituția, sex sau atitudine?

Prostituţia la drumul mare, într-un bordel sau într-un club, având tarif fix sau negociabil, este cea mai cinstită afacere. Așa spun sociologii şi sunt de acord cu ei.
Prostituția este definită in general ca activitatea celor ce oferă prestații sexuale în schimbul plății unei sume de bani. Activitatea, oferită de persoane de orice orientare sexuală, poate avea caracter autonom, profesional, de obișnuință sau ocazional. Folosirea termenului nu este univocă și în funcție de țară, de perioada istorica sau de contextul socio-cultural poate include orice act sexual și orice tip de plată (chiar și nebănească) sau să-i indice, din punct de vedere moral și în mod eronat, pe cei ce întrețin acte sexuale în afara căsătoriei, sau au un stil de viață similar celor ce oferă prestații sexuale considerate imorale.
Adevărata prostituţie este atunci când ţi-ai vândut sufletul divolului ptr un pumn de bani, mai mulţi sau mai puţini, este atunci când stai cu un(o) partener(ă), doar ptr poziţie socială şi foloase materiale,  te prostituezi atunci când îţi sapi colegii, să poţi urca în ierarhie la serviciu, atunci când îţi calci principiile de viaţă, doar ca să te accepte un anume grup...
Te prostituezi atunci când continui să rămai lângă persoane despre care ai clar certitudinea că nu te valorizează sau nu îți plac. Adevărata prostituţie intervine abia atunci când pretinzi că eşti de partea lui Dumnezeu iar tu eşti demult de partea cealaltă...
Poate nu îţi dai seama dar acolo eşti  pentru că ai devenit o persoană (de)căzută din funcția de Om.  De aceea, consider că meseria de prostituată este una cinstită iar un ateu este mai credincios decât mulţi creştini care urlă în gura mare că îl iubesc pe Iisus... 
Fiecare om s-a prostituat măcar o data şi a facut-o atunci când a făcut compromisuri... Putem alege să le facem sau să nu le mai facem, iar de aici începe diferența și schimbarea. :)

Vă pupă, matroana de bordel

miercuri, 5 octombrie 2016

Lecții de viață, judecăți de valoare... sau nu!

Oameni buni, vă provoc să nu mai dați nimănui „lecții de viață” dacă nu vi se cere asta! Ce ziceți, puteți?! 

Dacă, totuși, nu puteți să vă abțineți să le dați altora lecții despre cum trebuie să-și trăiască viața sau vă treziți făcând judecăți de valoare, să nu vă mire reacțiile agresive ale oamenilor față de voi. Numa' zic!

Aveți de grijă, unii au talentul de a vă coborî „stima de sine” atât de jos, încât, nu vă mai vindecă nici Freud în persoană... Să nu zică nimeni că nu i-am zis! Atenție la neatenție... 
Se spune că în momentul în care simțim impetuos nevoia de a agresa oamenii cu tot felul de afirmații, sfaturi și insistăm „să-l ajutăm” cu forța, este vremea să ne ocupăm de propria viață...

Să răspundem următoarelor întrebări:

1.De ce mă deranjează cheastia asta la X, Y, Z?

2.De ce vreau ca X să „schimbe ceva, deși alegerile sale de viață sau imaginea sa nu mă afectează pe mine cu nimic”?

3.Sunt fericit? Cu adevărat? Pe bune? Chiar așa? Nu mă mint?

4.Ce am făcut vreodată ptr un X, Y, Z necondiționat?

5. Îmi pasă de X, Y, Z sau doar vreau să „mă dau mare în apă mică” pentru că invidiez, de fapt, viața, atitudinea și starea de fericire pe care X,Y, Z o afișează, fără să aibe nevoie de ceea ce credem noi că lor le lipsește?

6.Oare, nu ne lipsește nouă ceea ce credem noi că le lipsește altora?

7.Sunt complexat? Nefericit?Prost crescut? Ridicol? Trăiesc degeaba?

După ce am răspuns cu sinceritate la aceste întrebări, poate nu mai încercăm să fu*em nervii nimănui, ptr că sigurat ne regăsim în descrierea de mai sus, și scoatem la iveală frumosul ce există în fiecare din noi, voi, ei, ele... Clar?! Haideți, nu este greu!

 cu stimă, Psiho-pupu

Toamna minților rătăcite...


Oamenii bolnavi sufletește șiu mințile rătăcite undeva departe, din cauza unei proaste relații cu Divinitatea sau Universul, au perioade în care, brusc își schimbă atitudinea de oameni, aparent faini, și încep atacurile virtuale sau telefonice pe la prieteni, cunoștințe, colegi sau oricine este dipus să-i asculte, atacuri îndreptate spre un „inamic” închipuit...
Azi fac fixație pentru persoana „A”dar, peste ceva vreme, o fac pentru persoana B, C, D, E si tot așa, până vine și rândul tău de a beneficia de o paletă de însușiri prin care, această persoană dezechilibrată, încearcă din răsputeri să te zugrăvească, făcând tot posibilul să te facă să pari în ochii oamenilor, o persoană rea, o persoană periculoasă, etc...
Ia priviți puțin cu atenție cum seamănă între ele poveștile lor despre oamenii asupra cărora își varsă mizeriile, desigur, pe la spate, ei nefiind niște oameni care să dea dovadă de verticalitate și să discute fățiș despre o problemă cu cineva, mă rog, de obicei aceste probleme sunt fabricate de mintea acestei persoane tulburate.
În realitate, bietul om A, B, C, D, E nu știe cu cine are de a face decât foarte târziu, atunci când explodează bomba...
Ceea ce nu știe acest gen de persoană, cred că încă nu a aflat, este faptul că bomba le va exploda în față, odată și odată, ptr că ulciorul nu merge de multe ori la apă.
Oamenii deștepți, nu idioții ușor de manipulat, știu să facă diferența și să aleagă realitatea lor, nu cea pusă în scenă de oamenii bolnavi de ură și nefericiți din cauza unei vieți pline de tristețe...
O informație suplimentară si vă las... Toamna, aceste probleme ale minților rătăcite se întețesc, de aici încolo, deja, vorbim despre patologie și boli psihice grave... Să vine doctorul, zic! 
Bună dimineața! O zi superbă!

Vă pupă dulce, bomba cu ceas:)
:)

Toamna se numără neuronii...

Nu știu dacă știți, toamna și primăvara, persoanele cu afecțiuni psihice grave, din nefericire, se resimt total... Atunci, bietele de ele, brusc și dintr-o dată, prezintă un comportament iritabil și deranjant pentru cei din jur, inventând conflicte și dușmani ascunși, etc, etc. 
Dacă sesizați în imediata dvs apropiere o asemenea persoană, dacă vă exasperează cu telefoanele și cu poveștile sale fabricate și pline de fantasme, vă recomand cu toată încrederea să apelați Serviciul de Urgență 112, nu contează culoarea ambulanței, important este să o chemați...
::P 
IIluminații e de vină! Zic...

Ce vreau să vă mai spun. Dacă, întâmplător, faceți front comun cu o astfel de persoană și-I dați ocazia de a vă prezenta aceste povești fantastice, voi, devenind cu această ocazia părtași la mizeriile făcute de domnia sa, atunci, puteți să vă urcați cu încredere în ambulanța, ce o să vă ducă pe aripi de vânt, alături de această persoană sinistră, complet sărită de pe fix, tulburată, complexată și fără o viață sexuală satisfăcătoare, că tare vă mai potriviți... (^^^)
Am pus fotografia unei ambulanțe, necolorate, propun să-și aleagă fiecare ce culoare vrea: roșie, roz, neagră... :) Că așa-i la modă, acum. 
De când cu isteria asta cu ambulanța neagră și roz, jur că mi-e frică să apelez serviciul de urgență. Totuși, dacă sun, ceva creier aveți de dat sau poate bun simț, unora care nu au, poate și le-au pierdut?! Numai întreb... Are, cumva, de donat careva?! Nu cer ptr mine, nuuuu, am suficient dar nu de dat. Ofer recompensă!
Un om de bine... :)
Notă: 
Persoana în cauză, poate, are această afecțiune: Tulburarea afectivă bipolară, cunoscută în trecut și ca psihoza maniaco-depresivă sau psihoza periodică reprezintă o tulburare mintală ce constă în modificarea anormală și de lunga durată a dispoziției afective, energiei și abilității de funcționare a unei persoane. Astfel, apare succesiunea episoadelor depresive cu episoadele maniacale. Spre deosebire de variațiile de zi de zi ale stării afective ale unei persoane normale de-a lungul vieții, simptomele acestei boli sunt mult mai severe. O forma mai ușoară se numește ciclotimie.
Simptomele bolii
Se caracterizează prin repetarea acceselor de depresie (care iau o forma ”clasică”) sau de exaltare patologică (accese maniace). În limbajul curent, cuvântul ”maniac” este utilizat pentru a desemna o persoană ordonată, scrupuloasă și dependentă de obișnuințe mărunte, puțin ridicole. În psihiatrie, dispoziția unei persoane maniace se degradează în sensul unei exaltări bolnave. Complet în largul său în societate, maniacul devine familiar cu toată lumea și nu mai respectă regulile obișnuite ale bunei purtări. Poate face numeroase cumpărături, adesea inutile și negândite, până în punctul de a ajunge la dificultăți financiare. Maniacul este hiperactiv și nu poate sta prea mult într-un loc, nu suportă să nu aibă nimic de făcut și își fixează mai multe proiecte, fără a putea să le ducă la bun sfârșit.
Un anumit număr de semne fizice sunt, de asemenea, prezente: diminuarea duratei somnului, pierderea apetitului, antrenând o pierdere în greutate, oboseală, care apar mai târziu. Ca și în cazul depresiei, un acces maniacal netratat poate evolua spontan către vindecare la capătul mai multor luni. Dar consecințele profesionale, familiale și sociale ale acestui tip de criză sunt unele care impun un tratament rapid.
The end... :)


 cu stimă, Psihiatrul Vesel

Patila de virginitate curvească
Plin de curve virgine pe FB-ul ăsta. Ele nu fac, ele nu dreg. Ele nu se bagă, ele nu vor să vadă, ele pacifiste este... La naiba! Vai, lăsați, dar cum pun ele la punct pe toată lumea, culmea, în ciuda faptului că ele nu tolerează nimic din ce le-ar putea deranja zenul, tăt pe Fb-ul ăsta murdar își spală și dânsele rufele pline de imală și încă într-un mod mizerabil, că deh, virginele au voie pentru că doamne este ele. Poate în altă viață, mon cher și mon cherie. Ioi, dar vreau să vă zic ceva; virginitatea nu mai e demult la modă, fetilii, așa că, hai să tăiem virgine și să rămână decât curve, fără virgine... Ie mai corect așa. Dacă totuși ie virgine, vrem dovada! Să se joacă cearceafu', bre! :P Mno, pe scurt... Nu vreți voi să vă extrageți din viața și listele celor care vă deranjează „Zenul” şi noaptea minţilor pierdute în neant?! Vă ține careva de chiloții slinoși pe undeva?! Aveți spor de toxicitate cumva, de insistați să rămâneți undeva unde nu vă place sau vă face rău?! Ha?! Dacă aveţi stomacul sensibil, renunţaţi fără regrete la cei care vă provoacă disconfort sau stare de greaţă. Doamne ajută, există butonul block! Aleluia! Ahhh, de fapt, io cred că sunteți exact ca și muierile alea de iau bataie zilnic și apoi tăt cu ăla de o bate vrea să stea, nu mai poate fără abuzator! Sindromul Stockholm ie de vină! Nțțțț... Dacă până la urmă, cu greu și jale faceți asta, de ce vă tot zgâiți la ceea ceea ce postează „nebunii și proștii”, de după alte conturi, apelând la milostenia și cretinismul cunoștințelor comune?! Vă roade curiozitatea? V-am prins, vrăjitoarelor!Aud că vă tânguiți pe la oameni despre faptul că, nenorociții aia toxici vă blochează. Doamne ferește! :) Nu pot să cred, câtă neobrăzare! Vestea bună este că, noi toxicii suntem atât de mișto, încât dăm dependență! Pam, pam pam, ale, ale, ale! Hi, hi, hi! Stați calme, nu vă socați, avem decât grijă de sănătatea dvs mintală. Drăguț, nu? Despre spionii lui pește prăjit, numai de bine. Totuși, halal caracter! Probabil că le place și lor să se bălăcească cu „virginele” în nămol. Până la urmă, ce se aseamănă se adună, prin birturi, la băute sau iniţiază conferinţe telefonice, şedinţe în cancelarie sau pă la colţurile instituţiilor, că doar doamne sunteţi... No? Ce vă mai place shaorma... Să vă stea în gât! Vă dibuiesc io, Mata Hari și Agent Secret 007, care sunteți! UPS! Grijă mare! So! Să ne întoarcem la virgine. Pe scurt, eu cred adorați să fiți intoxicate și sunteți chiar abonate la oamenii ăștia toxici și nenorociți. Atunci, de ce vă tânguiți așa peste tot?! E grele! Dragile mele, nu o mai su-ge-rați, în dreapta și în stânga, cu atâta pasiune, pentru că vi s-a cam dus vestea-n cele 7 zări și aveți reputația de căpușe, sugătoare, de profesie și de mame imorale. Dezolant... Degradant... de căcat! Acum înțeleg, proasta de mine, de ce vă durea atât de tare de GIGEL, ăla ce l-am pamfletat acum două săptâmâni, pentru că a vrut, acum ceva vreme, să se „ veselească” cu mine, în loc să-i sufle în fund nevestei. Pănă acum trebuia să știți că nu toate femeile-s la fel, adică, așa cum sunteți voi, ați empatizat din plin cu infractorul ăla conjugal, că, deh, așa fac mironosițele ce se dau virgine, dar, culmea ipocriziei, nu au cum să fie imaculate pentru că-s amante! Trist, asta spune totul despre voi! CHILOȚĂRESELOR!
Ce spuneți, vă dau un pic pe mâna nevestelor?! Asta ca să aveți motiv să etichetați oamenii cu motiv, de acum încolo, poame acre ce sunteți! Huo! Epilog Tristețea mare este că, toată această situație, haioasă, până la urmă, a fost instrumentată cu măiestrie machiavelică de o tanti ce se ceartă, de o vreme încoace, cu vocile din capul ei, nicidecum cu mine sau altcineva așa cum afirmă, invocand duhurile rele să-i facă dreptate, că nu mai poate cu FB-ul ăsta blestemat și cu lumea asta nemernică și rea. CSF? NCSF... Nu-mi pot da seama, sub nici o formă, cum naiba te poți certa cu un om cu care nu ai vorbit de o lună și pe care nu l-ai mai văzut de aproape două, dar, nah, vocile din capul ei, probabil, se ceartă între ele sau poate personalitatea A cu personalitatea B nu mai ajung la un acord... Doamne feri de mai rău! Atât de rea a fost „lumea asta” din viața ei, încât, noi toți cei care am fost în jurul ei, în ultimul an, nu i-am făcut decât bine, ei și altora din familia ei. Asta e.Toate trec, chiar și cea mai lungă noapte... Faptele noastre au vorbit de la sine, mereu. Despre faptele ei, însă, adevărate mostre de răutate și pervesitate, cred că nu mai au nevoie de nici o prezentare. Această femeie are o minte diabolică. Trist, foarte trist... De aceea, nu-mi rămâne decât să mă rog ca: Domnul să o apere de Ea! Amin! Scrierea de faţă este un Pamflet şi orice asemănare cu o persoană sau mai multe, pe care o/le cunoaşteţi, este pur întâmplătoare... sau nu! Pa! Cu drag, păsărica de la mansardă


Foto: simbol

Măria sa, Profesorul!

La mulți ani de Ziua Educației!
Profesorii ar trebui să se centreze pe ceea ce știu copiii, nu pe ceea ce nu știu, în calitate de buni pedagogi, profesorii ar trebui să știe cum să le stârnească curiozitatea copiilor, facându-i prin măiestria lor didactică să iubească o materie.
Adevărații profesori știu să se muleze pe fiecare copil în parte, știu să fie fermi dar știu să fie și iubitori, de asemenea, se fac respectați, fără să impună asta copiilor.
Un profesor bun nu are față de copil o poziție de putere, el știe să fie un îndrumător ptr elevii săi și nu devine un executor de suflete...
cu drag, Psihologul simpatic

Gigel Cel Venerel
Gigel mi-a spus acum o lună să mă mărit că viața este tristă dacă stau nemăritată și că singurătatea ucide... 🙂 Io, femeie afurisită și cu ținere de minte, i-am zis că prefer „singurătatea cea ucigașă” decât să am viața nevestei lui care, probabil, nu-i cunoaște aventurile. 
Desigur, fiind o femeie frustrată și invidioasă pe fericirea lui dă „familist”, i-am adus aminte de un moment în care, el, marele familist, mi-a dat telefon și mi-a făcut o invitație la cafea în apartamentul mamei lui. Pam, pam! Surpriză, nu ai avut noroc, Gigele, mamă... 🙂 Chestiile astea, gen: „hai pe la mine să bem o cafea”, sunt de trei lei. Nu ai imaginație, deloc. Pe bune! Mai departe, să vă povestesc, poate-l recunoașteți. So! Gigel văzând că nu are argumente și i-am pus oglinda în față, s-a cam dezbrăcat de caracter.
Nu vă puteți imagina ce crize a făcut domnul Gigel, ce „jiCniri” a debitat, de alea, gen, antrenor de mâna a cincea, burtă mare, chelie și cu un IQ liminar. Unde mai pui că este profesor dă sport la sat, că deh, titularizarea obținută la nivel de unitate se face pe bază de „plic”, nu de competențe, pentru că un individ ce scrie „jignire” cu „C” de la cretin, nu are cum să fie dascăl, nici măcar de sport, zic! 🙂 Mă rog, te mai uiți?! Are susținere, Gigel!
Gigele, ce zici, îți fac o vizită la unitatea școlară ptr care prestezi și să-i arăt domnului sau doamnei director cum te exprimi tu în scris?! Despre faptul că ai un comportament deviant ptr un cadru didactic, din moment ce ataci o femeie care a avut curajul să te respingă, oare, ce au de spus cei de la inspectorat?
No, asemenea cadru didactic și antrenor au 
copiii domniilor voastre, oameni buni, un Gigel! Desigur, viața personală nu contează la serviciu dar un cadru didactic ar trebui să fie un exemplu în societate?! Mno... 🙂
Pe scurt, mulți Gigei, puțini oameni! Să auzim de bine! Ciao!


cu stimă, Miss Univers

luni, 3 octombrie 2016

Pastila de cap
Chiloțăreala chiloțăreselor


Zilele acestea, niște poame virgine criticau, într-un mare fel, postările altora, de fapt, ele aveau o problemă mare cu oamenii care le-au scris, făcând adevărate crize de isterie și judecăți de valoare la adresa lor. Ioi, unde erau virginele?! 

Ei, acum, surpriză, poamele acre se chiloțăresc în draci pă FB. Nu cred, câtă ipocrizie! Poama strigă, poama! Doamne, ai milă!

Culmea, tocmai ele, minunatele, nerpihănitele și imaculatele, care nu fac asta de obicei, decât de data asta, numai așa de control, recurg la niște chestii degradante, chestii ce sunt sub demnitatea lor de doamne, care este, desigur. Mai mare spaima! 

Noi, ăștia criticați și huliți de către lupii moraliși, avem multă inspirație, asta doare... Deh, se pare că suntem, deja, pe drumul ce duce spre faimă, dacă se tot vorbește atât de mult despre noi. Mulțam mult de reclamă, poamilii! 

Ele, virginele ce-și spală, usucă și apoi își flutură chiloții prin toată mahalaua, birturi, Fb, etc, în loc să-și vadă de copiii lor, îi neglijează cu nerușinare, nu fac decât stea cu ochii pe FB, scanează cu înfrigurare pereții celor cu care și-ar dori enorm să semene dar, din păcate, nu se poate. Din cauza acesta suferă, tremură din toate încheieturile, fac ca toți dracii, se manifestă ca niște chivuțe, ridicându-și poalele în cap, ca să să le vedem, probabil, chiloții cleioși.. OMG! 

Din păcate ptr voi, persoanele de „ factura noastră” sunt serie limitată, deci... Nu vreți, cumva, să vă schimbați chiloții, pe care-i fluturați în vânt, cu unii noi? Ăștia ce-i tot afișați, put ca dracu, degeaba-i tot spălați, dragile mele, mirosul de rahat persistă, groaznic! Haidi Pa!

Cu drag, mașina de spălat... creiere.