marți, 27 decembrie 2016

Ceva despre violenta domestica

 
Stiati, faptul ca, un copil care isi vede mama batuta frecvent va crede ca bataia este o forma de iubire si va deveni ori un abuzator ori victima a violentei domestice?!
Vrei asta pentru copilul tau, vrei asta pentru copiii tai?! Bravo tie! Esti pe drumul cel bun! Asta, doar daca alegi sa-i "mai dai o sansa"....
 
Vrei sa multumesti cuiva pentru ceea ce traiesti? Mergi la mama lui! Ea a lucrat din plin la mentalitatea lui de abuzator!
 
Vrei sa multumesti cuiva pentru faptul ca te simti confortabil in postura de victima si gasesti motive si scuze sa ramai in relatie cu un abuzator? Mergi la mama ta! Ea ti-a creat mentalitatea de victima!
 
Iti plac oamenii care te mint frumos si iti spun ca individul "merita o sansa"? Poate ca este timpul sa schimbi cercul de cunostinte pe care il ai acum, pentru ca prietenia este un statut prea inalt sa fie atribuit cuiva asa de usor, cu unul format din oameni cu gandire sanatoasa...
 
Ai in jurul tau persoane "discrete care nu se baga"?! Ghinion de nesansa! Spectatorii dramei pe care o traiesti sunt la fel de implicati si vinovati ca si cel care te abuzeaza!
Ti-au oferit ajutorul iar tu i-ai refuzat, atunci ai facut o alegere iar ei sunt exonerati de orice vina...
 
Ai in jurul tau femei despre care ai auzit ca au avut "bucurii", dar inca nu ai dovezi, la sotul sau partenerul tau si le vezi "implicate" in "marea voastra impacare"?! Poate ca este timpul sa iti pui intrebarea, de ce vrea o femeie cu tot dinadinsul sa te impace cu un abuzator?! Oare nu vrea un paravan... ceva?! Gandeste!
 
In incheiere, nu uita ceva... tu esti cea care iti guvernezi viata, nu altcineva iar faptul ca te minti nu este o alegere, deloc! Este o drama! 
Te rog eu, fa ceva si iesi naibi din starea asta de victima! Stiu ca poti! Lupta pentru viata ta! Nu uita ca esti o femeie care merita din plin fericirea!
 
cu bine, Speranta, Fericirea, Respectul, Iubirea...

luni, 5 decembrie 2016

Pasarici de vanzare avem


Virginitatea consta, dupa spusele unora, in starea intacta a himenului, fecioara este un semn zodiacal sau o fata care nu a facut sex vaginal, neprihanirea, in schimb, sta in inocenta si atitudinea unei fete fata actul sexual neconsumat, necunoscut, inca.
Pe vremea mea, heheeee, dragii babei, ca sa incep de undeva, fecioarele erau fecioare, nu prostituate. Acum, virginitatea este scoasa la mezat... si are agent.
 
Prostituata care a facut din sex un stil de viata stie ce este si ce face, isi asuma asta. Ea ofera sex pe bani! Se stie...
Ce ne facem, totusi, atunci cand virginitatea costa?! Adica, virginitatea este scoasa la vanzare pe internet pe o suma oarecare? Cum numim asta? Afacere sau prostitutie? Tanananana...
Daca esti virgina si pentru prima data in viata ta cand faci sex, in loc sa faci asta cu unul pe care-l iubesti si te iubeste, tu alegi sa iei o suma de bani pentru actul sexual, adica, se gaseste un ala pervers care te plateste sa-ti penetreze pasarica virginala, iar tu consideri ca aia nu-i prostitutie, aia e afacere?! Come one... Prostitutie este, my dear! Asuma-ti asta!
De acum incolo ne ramane sa vedem, cine-i tembelul care da un milion de euro sa i-o traga uneia virgine. Unii nu se baga la virgine nici sa fie platiti si altii platesc ptr asta.
Care-i, totusi, chestia cu virginele, baieti?! Nu va tine "penisul" la femei? Naspa cam aiurea, cam nasol!
Ce trist esti, ca barbat, sa ajungi dai bani ca sa intri primul intr-o femeie, prietene esti mai trist decat curva asta virgina ce si-a scos pasarica la mezat pe net si a devenit star planetar! Pe bune!
Virgina, se pare ca-i ultima din moment ce a cerut un milion de euro pentru un futai, are o agentie ce o impresariaza, gen... Agentia care se ocupa de "impresarierea" fecioarei de 18 carate, nu se ocupa cu proxenetismul, nuuuu, ei decat au "impresii" ca-s agenti si fac afaceri cinstite.
In alta ordine de idei, oamenii au dreptul sa faca alegeri! Chiar sa fie prostituate, daca vor... Totusi, macar prima data faceti amor din dragoste si apoi decideti daca alegeti sa deveniti " femei de afaceri".
 
Dragostea nu costa! Prostia, in schimb, da! Haidi, Pa... like a virgin
 
Va pupa, Psihopupu!