marți, 21 martie 2017

Copiii nu-s doar (în) grija mamei!

Copii nu sunt doar (în)grija mamei sau nu ar trebui să fie! Nu? Tații de FB, foarte implicați, decât pe Fb! Lasă, mămică, că ei dau like copiilor pă febeu, ca să vadă lumea că-s implicați... La naiba! Dacă ne vedem cu copiii, în sfârșit, neapărat poze, ca să vază mahalaua că-s implicați. Păcat că-s prea ocupați să fie implicați cu adevărat! Oh, mai punem o postare despre educația sexuală în școli, că brusc am devenit „decenți” și avem grijă de psihicul copiilor... Nu contează deloc că-copiii zburdă pe internet, având acces total la tot felul de informații periculoase, inclusiv cu tentă sexuală, informații pentru care, bieții copii, nu sunt deloc pregătiți. Despre asta nu postează, nimic, nici măcar nu se întreabă ce naiba mai accesează copiii lor. Este ceva „normal” să nu le pese... Sunt ocupați! Deh, brusc îi doare pe acești tătici de nu știu ce compendiu de educație sexuala, că așa e la modă, iar ei ca persoane publice, care este, se simt datoare să ia atitudine! Mă leși?! Acest compendiu care nici măcar nu a existat și nu există în școli, îl poți cumpăra opțional, a stârnit o isterie națională, isterie la care „ unii tătici vedetă” iau parte! Circ ieftin! De aici, pornind de la lipsa informației, se vede și implicarea paternă a respectivilor, care, atunci când își amintesc de faptul că sunt tătici, se manifesta furibund pe febe-ul mult vestit, ca să vază lumea că-s decenți, dar atunci când o pocneau și îmbrânceau pe mama la copiii lor sau atunci când le vorbeau doamnelor lor ca la ușa cortului de față cu copiii, nu mai conta nimic. Erau cumplit de decenți! Aia era educație! Hai să nu fim tâmpiți, implicaților care sunteți! Fapte, nu vorbe, „tătici implicați”!

Vă pupă, Psiho-pupu

sâmbătă, 11 martie 2017

Facebook, dragostea mea...


Te deranjează unul? Te deranjează altul? Nu au loc de tine pe FB? Îți atacă postările? Nu-i nimic! Există soluții!

Scapă de conținutul care te deranjează făcând uz de butonul block sau unfollow și viața ta o să devină mult mai frumoasă. 

Nu încerca să convingi pe nimeni de faptul că tu ai dreptate, fiecare are dreptul să se exprime pe pagina sa, așa cum consideră, atâta timp cât nu aduce prejudicii de imagine cuiva. Pe a sa, nu pe ta! 
Pagina ta este casa ta, asa ca ai dreptul să le ceri oamenilor să se descalțe la intrare și să-și lase afară frustrările, prostia sau răutatea.

Dacă, totuși, nu o fac, există legi care deja reglează genul acesta de manifestări, apelați cu încredere la persoanele abilitate să regleze asta. A ieșit legea care sancționează insulta în spațiul public! 

Dacă nu și nu, Batman, Batman, atunci propun să luați un Xanas sau ceva pentru cufureală ptr că viața e greu și nu se merită să ne sinucidem dă pă tocuri ptr orice prost sau proastă! Declarați spațiul vostru, zona liberă de heteri sau... proști! Liber arbitru, zic! 

Dacă în mediul virtual nu vă place de cineva, asta nu înseamnă că trebuie să-l ucideți în chinuri în viața de zi cu zi. Nu trebuie decât să treceți peste... Peste el sau ea, desigur... 

Chestia este că Dumniezău te iartă, Karma, nu! Ah, era să uit ceva, numele meu este Karma. 


Vă pupă, heterul dă serviciu

Confidențe

Oare, noi suntem cei norocoși sau Lorelai, copila fără mâni și femur, de la „Românii au talent” ?! Fără cuvinte... 

Mă înclin în fața doamnei care a adoptat-o și a format un om puternic, măreț, un exemplu de cum ar trebui să fie un om întreg. Reverență!

Fata care nu poate îmbrățișa dar care poate să cânte la pian cu degetele de la picioare... Ireal!
Bunicul meu și-a pierdut vederea în urma unei probleme de sănătate la vârsta de 12 ani, a mai trăit 43 de ani orb complet. A decedat în urma unui infarct în timp ce audia un concert la radio.
A fost un copil adoptat de o familie de oameni minunați care l-au înscris la o școală de nevăzători, acolo a învățat să cânte la pian și la vioară. 
Nu l-am cunoscut dar mama mea mi-a povestit atât de frumos despre el încât am avut impresia că l-am avut aproape zi de zi...
Există îngeri care se întrupează în oameni cu deficiențe fizice, senzoriale sau cu alte afecțiuni. 
Eu cred cu tărie că ei vin aici să ne învețe lecția empatiei, a omeniei și pentru a ne face conștienți de puterea care zace în noi nefolosită.
Oare ce este mai rău? Un corp deformat sau un spirit deformat? Oare cine vede mai bine? Un văzător sau un orb?


„Singurul handicap în viaţă este o atitudine nepotrivită.”

miercuri, 8 martie 2017

O, happy day...


Sper ca toate doamnele să fie la fel de fericite în fiecare zi, mereu, pe veci, tot așa cum par și s-au afișat în ziua sau seara aceasta pe Febeu cu cadourile și florile primite dă la parteneri... Poate, mai fericite. Să dea Domnul! Poate primiți și „ceva la drum de seară”... Aleluia, oamenii fac oameni noi! 
După ce pun capul pe perină, oare, adorm zâmbind sau dimpotrivă, plângând? Chiar se simt iubite, respectate, importante sau nu mai contează după X ani? Contează decât să dau bine pe Fb sau să fiu fericită cu adevărat?
Sper, totuși, că bărbații vă iubeste și vă bagă în seamă măcar astăzi, doamnelor, sper că nu își spală „ decât” păcatele de peste an... 
Dacă, totuși, da, păcatele care-i chinuie, atunci, doamnelor, vă rog io, fiți fără milă! Cardul, viața sau... mai vedeți voi ce le sacrificați. 


No, iaca, a trecut și 8 martie ăsta! Mâine este o nouă zi... Trezirea!


Vă pupă vecina dă la patru

luni, 6 martie 2017

Hai cu viața!

Susțin viața dar ignor oamenii... Susțin viața dar nu îmi permit să influențez alegerile nimănui... Voi, de ce o faceți? Aveți acest drept?! Există femei și copile violate care, în urma acestor acte sexuale săvârșite cu multă violență, râmân însărcinate. Există femei si fete care poartă în pântece copii malformați, etc... Le condamnați dacă fac avort? Cine sunteți voi?! Există femei care nu se simt capabile să fie mame si rămân însărcinate accidental... De ce să le condamnăm? Avem dreptul să le influenţăm deciziile? Să alegem în locul lor? Exista liber arbitru? Aș vrea sa punctez faptul că ca nu am facut niciodata un avort si că am aflat despre protecție sexuala de dinainte să devin activă sexual. Am făcut sex protejat! Biblia condamnă si asta... Știți, nu? Deci? Merit să fiu biciuită în piața publică? În loc să vă plimbați cu pancarde în mâni în fața maternităților, pozând în aparătorii copiilor pe care vor mamele „ criminale” să-i avorteze, propun să faceți ceva ptr copiii care „ este deja” și sunt exploatați de către părinții lor, puși la muncă și la cerșit! Pe ei, cine-i apără? Poliția locală și protecția copilului sunt ocupate cu altele, nu au timp... Poate că voi reușiți să-i mișcați pe cei plătiți să-i apere pe acești copii ptr că poliția amendează băbuțe care vând ghiocei si pătrunjel pe marginea drumului si angajații din cadrul Protecției copilului sunt ocupați cu conferinte și proiecte, nicidecum cu activitatea ptr care sunt plătiți! De ce nu vă luați de acești exploatatori? De ce vă luați de femeile care merg la avort? Numa' întreb... Sunt criminale femeile care fac avort? Noi, ca societate, ucidem o mulțime de copii, puși la cerșit, prin faptul că-i tratăm cu indiferență! Suntem complicii celor care-i exploatează pentru că le dăm voie să o facă! Avortul opreşte o inimă care bate, la fel şi indiferenţa... Indiferenţa ne ucide spiritul iar asta este tot o moarte! Restul e cancan...

Vă pupă, vecina de la 4