duminică, 2 aprilie 2017

Consecințele, ecoul faptelor tale (ne)bune

Poți spune tot ce vrei dar suportă consecințele. Poţi face tot ce vrei dar suportă consecinţele. Așa-i cinstit! 
Este doar o chestiune de timp pentru ca oamenii să te vadă așa cum ești, minunat sau nemernic. Universul nu uită!
Dacă ești bine cu tine, cu ceea ce ești, cu ceea ce spui sau cu ceea ce gândești, nu ai pentru ce să îți faci griji, timpul trece repede atunci când ai preocupări frumoase și ceața se va ridica mai devreme sau mai târziu. Fii încrezător! 
Se spune că nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită, eu aș prefera să fie răsplătită după merit, dar, din păcate, așa-i cu lumea. Oamenii, clar, nu intră în discuție...
Nu știu, când naiba mă mai fac bine?! Parcă se vorbesc între ele personajele astea triste, parcă-s născute de aceiași mamă! Lovesc la fel și uneori în același timp. Hiene!
Dacă te uiți în ochii lor, vezi  că au aceiași pervesitate și satisfacție pentru faptul că le-a ieșit și de data asta planul diabolic. 
Le vezi pe fața hidoasă, rânjetul machivelic, uneori, parcă îți sună în urechi râsul lor isteric și sarcastic, în timp ce-și dau coate între ele, atunci când bieții oameni nu le văd... „Fraierii.
Vestea bună este că în cele din urmă „hienele” sfârșesc prin a se sfâșia între ele, atunci când sunt demascate, iar acest fapt nu este decât o chestiune de timp. Consecințele vă promit un spectacol de zile mari. Fiți pe fază, senzațional!
Intrarea este liberă! Vă rugăm insistent să rezervați locuri în față, asta ca să vedeți mai bine și să nu pierdeți nimic din ceea ce se „joacă”. 
Până la actul final vă urăm:Vizionare plăcută și pe curând!”

La revedere, Pa! 

Vă pupă, Vecina de la patru