luni, 5 decembrie 2016

Pasarici de vanzare avem


Virginitatea consta, dupa spusele unora, in starea intacta a himenului, fecioara este un semn zodiacal sau o fata care nu a facut sex vaginal, neprihanirea, in schimb, sta in inocenta si atitudinea unei fete fata actul sexual neconsumat, necunoscut, inca.
Pe vremea mea, heheeee, dragii babei, ca sa incep de undeva, fecioarele erau fecioare, nu prostituate. Acum, virginitatea este scoasa la mezat... si are agent.
 
Prostituata care a facut din sex un stil de viata stie ce este si ce face, isi asuma asta. Ea ofera sex pe bani! Se stie...
Ce ne facem, totusi, atunci cand virginitatea costa?! Adica, virginitatea este scoasa la vanzare pe internet pe o suma oarecare? Cum numim asta? Afacere sau prostitutie? Tanananana...
Daca esti virgina si pentru prima data in viata ta cand faci sex, in loc sa faci asta cu unul pe care-l iubesti si te iubeste, tu alegi sa iei o suma de bani pentru actul sexual, adica, se gaseste un ala pervers care te plateste sa-ti penetreze pasarica virginala, iar tu consideri ca aia nu-i prostitutie, aia e afacere?! Come one... Prostitutie este, my dear! Asuma-ti asta!
De acum incolo ne ramane sa vedem, cine-i tembelul care da un milion de euro sa i-o traga uneia virgine. Unii nu se baga la virgine nici sa fie platiti si altii platesc ptr asta.
Care-i, totusi, chestia cu virginele, baieti?! Nu va tine "penisul" la femei? Naspa cam aiurea, cam nasol!
Ce trist esti, ca barbat, sa ajungi dai bani ca sa intri primul intr-o femeie, prietene esti mai trist decat curva asta virgina ce si-a scos pasarica la mezat pe net si a devenit star planetar! Pe bune!
Virgina, se pare ca-i ultima din moment ce a cerut un milion de euro pentru un futai, are o agentie ce o impresariaza, gen... Agentia care se ocupa de "impresarierea" fecioarei de 18 carate, nu se ocupa cu proxenetismul, nuuuu, ei decat au "impresii" ca-s agenti si fac afaceri cinstite.
In alta ordine de idei, oamenii au dreptul sa faca alegeri! Chiar sa fie prostituate, daca vor... Totusi, macar prima data faceti amor din dragoste si apoi decideti daca alegeti sa deveniti " femei de afaceri".
 
Dragostea nu costa! Prostia, in schimb, da! Haidi, Pa... like a virgin
 
Va pupa, Psihopupu!