marți, 6 iunie 2017

Doamne, Doamne, ce mai Doamne...

Dragii babei, în ultimul timp, observ cu multă tristețe, faptul că, există femei mature care vorbesc la modul peiorativ la adresa fetelor tinere, punându-le tot felul de etichete, care mai de care mai răutăcioase. Nu voi înțelege „ever”, cum dracu să faci curvă o copilă?! Pe bune! Ce ar putea să facă o copilă să fie considerată curvă?!! Atunci, dacă ele sunt curve, ce să mai zicem despre „alea batrâne” din imediata noastră apropiere?! 

Apăi, dragile babei, nu ştiu cum să vă zic însă, dacă vreţi să vedeţi o curvă, propun să vă uitaţi mai bine în oglindă şi cred io, mai ales am certitudinea că o să vedeţi acolo una, numai că, ea o să fie mai batrână, mai ofilită şi în mod sigur extrem de vulgară! Vulgare fiind astea care încearcă să se îmbrace fix ca și alea de le fac curve, însă, lor, bătrânelor, nu le mai stă bine deloc în haine de fătuci, dimpotrivă, arată nașpa și penibil! Exact ca niște curve! Mă apucă râsul!
Muierile astea, unele, după ce trec de 35 de ani, parcă o iau razna! Fetilii sunt curve dar ele au uitat ceea ce au făcut la tinerețe sau încă fac, acum la maturitate! Propun o regresie în timp... Ah, nu ne place?! Cred si io! 
Invidia, maică, sau proiectarea propiei imagini în alte persoane, gen! :) Mai încet cu pianul pă scări, nu vă stresați,  fetilii astea, curvele,  cum le ziceți voi,  mai au mult până să vă ajungă, hoaștelor! Poate vă centrați, totuși, pe propriile voastre persoane, pe copiii dvs, și așa... nu mai aveți grija unor copile, gen! Propun! Mă rog, întodeauna este mai ușor să vedem copiii altora, decât pe ăia personali, care, s-ar putea să aibe fix aceiași imagine deformată în fața altora, mai buni observatori și analiști comportamentali ca și voi! Dacă aveți copii poate ar trebui să vă străduiți să aibe Ei, valori și decență, iar ceea ce fac alții, nu prea este treaba dvs! Numa zic! 
Dacă ești o Doamnă, demonstrezi, nu afirmi că ești! Atâta timp cât denigrezi o copilă, din invidie sau alte motive de căcat, te asigur că te găsești la ani lumină de acest statut! 
Reputația este doar ceea ce cred alții despre tine, reputația  nu reprezintă ceea ce ești tu. Tocmai de aceea, tu nu trebuie să-ți faci griji decât pentru conștiința ta!
Cu stimă, Analizatorul Vizual