joi, 24 august 2017

Pastile de cap cu pumnul sau (de) efectele celibatului...

„Masculinitatea trezita într-un bărbat este putere indiferent de numărul amantelor din viața lui precum și de faptul ca este sau nu căsătorit. Trădarea de sine este singura slăbiciune a unui bărbat.” Cristi Popan

Atunci când un bărbat însurat de X ani, foarte fericit în căsnicie, este luat la mișto de-o „cutră”, pe care a pus ochii și ar vrea să pună și „laba”, spunându-i nonșalant că este de acord cu propunerea lui curajoasă, însă, numai dacă o cheamă și pe doamna soață să asiste la „evenimentul fericit”, el dă bir cu fugiții și zice că a glumit... Vitejilor! Păi, na, CSF?! NCSF! Unele e mai perverse! Deh, când credeam că am și io parte de ceva la drum de seară, zice că glumește... Halal! N-am noroc în viața asta! 
Mno, băieții, au și cutrele fanteziile lor, nu numa voi! Păi, ce naiba, ori facem treabă calumea, ori stăm dracu liniștiți! Dacă vreți la cutre, haideți cu nevestele! Să privește și să știe exact de ce respect au parte acasă după o viață împreună! Apăi, de ce să pozăm în bărbați dă casă, cuminți, tați ideali și familiști, dacă suntem așa „viteji” pe Febeu?! Numa zic... Adică, întreb! 

Vă pupă, Celibatara cu defecte