duminică, 21 ianuarie 2018

Pastila de cap

Astăzi, am să vă povestesc, câte ceva, despre amanții deveniți parteneri oficiali, mai mult sau mai puțin fermecători, deștepți sau proști, amanții au la un moment dat un rol puternic în viața noastră.
Nu mai luați personal, vă rog mult, nimic din ceea ce se scrie pe aici. Este pură ficțiune! Fiecare om are liber arbitru și dreptul de a trăi așa cum își dorește... Judecata nu este a mea sau a altora. Ea aparține doar conștiinței voastre și este cea mai justițiară judecată! Pupici!
Omule drag, dacă vrei să îți fie bine, nu te căsători niciodată cu amanta, dacă eşti un om liber şi ea este măritată. Îţi va pune şi ţie coarne, cândva. Curva-i curvă până moare!
Dacă amanta este făcută din amantă-nevastă, mon cher, să nu cumva să crezi că individa îți va deveni o tovarășă fidelă și te va ierta că ai transformat-o într-un subiect de bârfă... Îți va arăta, madam, cine este ea la timpul potrivit. O să ți-o coacă, exact la fel cum a facut-o și amărâtului ăluia, pe care îl batjocorea împreună cu tine... Karma, bre!
Oare, aș vrea să știu și eu, de ce vor bărbații să o despartă și să se ia cu amanta? Jur că nu pot să înțeleg... Dragostea? Ambiția? Prostia?
Doamna ta, fostă amantă, într-o zi cu soare sau cu nori, îți va da să-i sugi ceapa, așa cum a mai dat-o și altuia! Ah, scuze, am greşit, la naiba! Am uitat că doar femeile o sug, ceapa, desigur, „bărbații adevărați” ling ca apucații acolo unde au dat cu sloboz alții apoi, dobitocii, înghit în sec. Ca să le treacă greața, mai iau o gură de vin sau de altceva, ca să alunece mai bine, gustul amar la unei vieți de căcat în care ei joacă roluri proaste... Poate că totuși, până la urmă, „adevărații masculi” în sfârșit s-au lăsat de băut alcohol! Iuhuuu!
După toate experiențele astea, oamenii super perfecți își pun pe FB, aparent relaxați, vestitele poze cu muierea și copilul sau copiii, după caz, ca să moare fetilii din mahala de necaz, ce familion mișto și fericit au ei...
OMfG! Câtă penibilitate și dorința de a demonstra că-s altfel decât sunt! Demonstrativii!
Nu te mărita niciodată cu unul care își înșeală nevasta, pe care nemernicul o face cu ou și cu oțet în fața ta, ca să-și scuze infidelitatea, individul te va onora și pe ție cu același tip de comportament...
Amanții sunt meniți să ne consoleze și să ne umple golurile din suflet, însă, odată ce ei devin „oficiali” și trăiesc cu impresia că au stabilitate, treptat, treptat, ei vor deveni la fel cum au fost față de foștii sau fostele lor. Piesa se joacă în timp cu alți actori dar are același text, același scenariu, poate că diferă puțin regia dar esența este cam aceiași...
De aceea, maică, vreau să vă zic io, ca o muiere bătrână și bolnavă cu capul ce sunt, ceva important... Nu este bine „să te iei” cu amantul tău. Amantul se ține doar pentru necesități fiziologice, adică, individul să fie folosit pe post de vibrator. Masturbare!
Nu este bine să ai aventuri cu medicul, profesorul copilului, tatăl unui copil din clasa în care învață copilul tău, psihologul tău sau al copilului din dotare, prietenul soțului, soțul prietenei, instalatorul sau vecinul tău.
Dacă vei face asta, atunci, vei suporta un adevărat linșaj social. Oamenii sunt cei mai mari judecători, mai ales ai altora, nu ai lor! Ei nu vor ține cont de disconfortul tău! De ce ar ține? Tu ai ținut?
Eu cred că este de bun simț să îți selectezi amanții, în așa fel, încât, nimeni din jurul tău să nu sufere. Ah, Încă ceva. Am constatat, faptul că, iubirile din tinerețe ar fi de preferat să rămână în trecut. Aducerea lor în prezent este de cele mai multe ori ca o întoarcere în timp, neprielnică...
Defectele, pentru care l-ai vânturat pe iubitul/iubita din tinerețe, în mod sigur au devenit deja un stil de viață pentru el/ea! Lecțiile se repetă, dacă nu le înveți la timp! Până înveți! Te asigur că oamenii nu se schimbă niciodată, poate doar dacă se pocăiesc cu adevărat, ei își iau doar o mini-vacanță de la ceea ce au fost, ca să dea bine, apoi, devin din nou ceea ce sunt ei cu adevărat.
„Cea mai erogenă zonă este mintea. Cei mai buni amanţi au minţile cele mai murdare.”
P.S. Despre vecinii-amanți, dragii babei, vom povesti cu o altă ocazie, altă dată, în curând...
Vă pupă, Codru!

Foto: Mirii anului 2017