luni, 3 octombrie 2016

Pastila de cap




Chiloțăreala chiloțăreselor


Zilele acestea, niște poame virgine criticau, într-un mare fel, postările altora, de fapt, ele aveau o problemă mare cu oamenii care le-au scris, făcând adevărate crize de isterie și judecăți de valoare la adresa lor. Ioi, unde erau virginele?! 

Ei, acum, surpriză, poamele acre se chiloțăresc în draci pă FB. Nu cred, câtă ipocrizie! Poama strigă, poama! Doamne, ai milă!

Culmea, tocmai ele, minunatele, nerpihănitele și imaculatele, care nu fac asta de obicei, decât de data asta, numai așa de control, recurg la niște chestii degradante, chestii ce sunt sub demnitatea lor de doamne, care este, desigur. Mai mare spaima! 

Noi, ăștia criticați și huliți de către lupii moraliși, avem multă inspirație, asta doare... Deh, se pare că suntem, deja, pe drumul ce duce spre faimă, dacă se tot vorbește atât de mult despre noi. Mulțam mult de reclamă, poamilii! 

Ele, virginele ce-și spală, usucă și apoi își flutură chiloții prin toată mahalaua, birturi, Fb, etc, în loc să-și vadă de copiii lor, îi neglijează cu nerușinare, nu fac decât stea cu ochii pe FB, scanează cu înfrigurare pereții celor cu care și-ar dori enorm să semene dar, din păcate, nu se poate. Din cauza acesta suferă, tremură din toate încheieturile, fac ca toți dracii, se manifestă ca niște chivuțe, ridicându-și poalele în cap, ca să să le vedem, probabil, chiloții cleioși.. OMG! 

Din păcate ptr voi, persoanele de „ factura noastră” sunt serie limitată, deci... Nu vreți, cumva, să vă schimbați chiloții, pe care-i fluturați în vânt, cu unii noi? Ăștia ce-i tot afișați, put ca dracu, degeaba-i tot spălați, dragile mele, mirosul de rahat persistă, groaznic! Haidi Pa!

Cu drag, mașina de spălat... creiere.