sâmbătă, 11 martie 2017

Facebook, dragostea mea...


Te deranjează unul? Te deranjează altul? Nu au loc de tine pe FB? Îți atacă postările? Nu-i nimic! Există soluții!

Scapă de conținutul care te deranjează făcând uz de butonul block sau unfollow și viața ta o să devină mult mai frumoasă. 

Nu încerca să convingi pe nimeni de faptul că tu ai dreptate, fiecare are dreptul să se exprime pe pagina sa, așa cum consideră, atâta timp cât nu aduce prejudicii de imagine cuiva. Pe a sa, nu pe ta! 
Pagina ta este casa ta, asa ca ai dreptul să le ceri oamenilor să se descalțe la intrare și să-și lase afară frustrările, prostia sau răutatea.

Dacă, totuși, nu o fac, există legi care deja reglează genul acesta de manifestări, apelați cu încredere la persoanele abilitate să regleze asta. A ieșit legea care sancționează insulta în spațiul public! 

Dacă nu și nu, Batman, Batman, atunci propun să luați un Xanas sau ceva pentru cufureală ptr că viața e greu și nu se merită să ne sinucidem dă pă tocuri ptr orice prost sau proastă! Declarați spațiul vostru, zona liberă de heteri sau... proști! Liber arbitru, zic! 

Dacă în mediul virtual nu vă place de cineva, asta nu înseamnă că trebuie să-l ucideți în chinuri în viața de zi cu zi. Nu trebuie decât să treceți peste... Peste el sau ea, desigur... 

Chestia este că Dumniezău te iartă, Karma, nu! Ah, era să uit ceva, numele meu este Karma. 


Vă pupă, heterul dă serviciu