miercuri, 21 februarie 2018

Pastila de seară... Iubirea care ucide!?

Mă uit la tv și mă minunez de ceea ce văd. Într-o lună sau mai poate mai puțin, am urmărit la stiri, oripilată, trei crime săvârșite de către niște indivizi, scelerați, asupra partenerelor de viață sau chiar asupra fostelor partenere. Desigur, până le-au ucis, demenții le-au dat bătaie la greu, din păcate, ele au stat, au stat, au stat. Atunci când au hotărât să plece, deja a fost târziu pentru ele, bietele. Demenții făcuseră deja o fixație-obsesie asupra lor, ce a urmat, greu de povestit. Bieții copii rămasi fără ambii părinți, distruși pe viață. Ce o să fie cu ei, peste ani și ani, numai Dumnezeu știe...
Măi, fetelor, nu stați niciodată cu unul care vă împinge, pișcă, vă bruschează „în glumă”, darămite dacă el vă pocnește! Sunteți cumva nebune?! Mă iertați! Vă place dur?! Credeți că este normal așa?! Este la modă? Vă transpuneți în rolul eroinei din filmul „Cele 50 de umbre, PLM?!”
Violența nu ține de normalitate, nici în cuplu și nici ca formă de educație! Oamenii aceștia nu se vindecă, femei bune! Plecați la prima reacție violentă! Dacă rămâneți, nu faceți decât să vă distrugeți copiii pe viață, să vă bateți singure cuiele la sicriu. În cel mai fericit caz, dacă încetați să mai fiți obiectul obsesiei lui, o să vă alegeți cu niște traume pe viață!
Violența nu este iubire! Pleacă!