marți, 26 septembrie 2017

Stop war, make Love!

Reprezentanţii companiei AXE au format o echipă cu organizaţia non-profit Peace One Day şi BBH London pentru a crea un spot de campanie pentru promovarea celei de-a 68-a ediţie a concursului sportiv Super Bowl, din SUA. Campania mizează pe sloganul „Faceţi dragoste, nu război” („Make love, not war”), ce datează din anii ’60, când americanii de rând se opuneau războiului din Vietnam.

Desigur, pe atunci, oamenii nu țineau să-i certe mereu pe alții pentru orice, așa cum facem noi în zilele noastre, de asemenea, oamenii erau mai reținuți, nu așa de exchibiționiști cum suntem MAJORITATEA, acum...
Trăim în vitrină, totul, fără inhibiții! Ne afișăm viața privată în mahala, pardon, am vrut să zic în societatea minunată din care facem parte. Nu avem limite ale bunului simț! Suntem liberi, nu?! 
Am câștigat asta, parcă?! 
Am dobândit asta în urma faptului că am adoptat un stil de viață după care tânjeam cu toții, unii încă tânjesc! Un stil de viață liber, fără reguli impuse de alții și fără să ne pese dacă deranjăm prin ceea ce facem prin alții: fie că ascultăm muzică tare, cât mai tare, fie că prietenii noștri urlă și se hăhăie noaptea  pe sub geamul altora sau prin balcoane, fie că ne sexuim în draci și cu voce tareeee... 
Ca să moare fetilii! Sâc!
Se spune că ce face fiecare în casa lui, după ce închide ușa, ține doar de el sau ea, atâta timp cât nu deranjezi pe nimeni sau măcar încerci să nu deranjezi.
Ce ne facem cu cei cărora le place tareeeee, muzica, conversațiile sub geamul tău noaptea sau sexul cu strigături? :) Le spunem frumos sau le scriem epistole?
Cu ani în urmă o prietenă de a mea mi-a mărturisit că ei îi place să facă sex cu strigături... Mno, nimic rău în asta, aparent. Ei bine, strigătele ei de plăcere din timpul copulației, se pare, erau atât de energice, încât, auzea tăt blocul, gen. 
Unul dintre partenerii ei, atunci ea și partenerul trăind în zona de Vest a țării,  se trezea cu epistole de la vecini în poștă și prin intermediul acestora, omul era rugat să-i pună cucoanei ceva la gură. Hihihihi!
În București, însă, oamenii fiind mai pătimași, partenerul de sex a fost oprit de vecinii tulburați de sunetele ce se auzeau din cuibusorul de nebunii.  
Locatarii, foarte ofensați, le-au atras atenția asupra deranjului provocat de ei, cuplul fără griji, asupra lor familiști serioși și constipați care se reproduc numai în șoaptă sau deloc. 
În această situație jenantă, tipei, îi era rușine să mai meargă la ăla, dar tot a mers, așa că... s-au căsătorit și cică, de atunci, nu i-a mai certat nimeni! Asociația Pro Familia la putere! 
Întrebari: De ce oamenii căsătoriții au voie să urle în timpul sexului, fără să deranjeze pe nimeni?!  Discriminare sau invidie? 
Oare, de ce cei necăsătoriți sunt puși la stâlpul infamiei pentru că fac sex iar unii trage cu urechea? Invidia!
De ce, atunci când se aud prin bloc „strigăte de luptă”, numai femeia este pusă la zid? Ha?! Decât întreb...
Bărbatul ce are? El nu face sex? Numai femeia? Nu cumva el este de vină pentru faptul că ea urlă de mama focului?! De ce el poate și ăia de scrie la afișe, nu? Viagra? Potență? 
În loc să puneți afișe, mai bine faceți sex, zic! Încercați să faceți sex cu partenerele de viață, gen. 
Nu cu ale altora! 
Dacă făceați sex, nu-i mai auzeați pe alții, pentru că atunci erați eliberați de tensiunile sexuale acumulate din cauza sexului nesatisfăcător de care aveți  parte acasă sau din cauza abstinenței prelungite, gen! Ghinion!
De aceea, recomand cu căldură ceva; faceți sex, nu război! E mai indicat, mai fain, relaxant și vesel. Oamenii satisfăcuți sexual devin toleranți cu cei care fac sex, chiar și cu ăia de fac sex cu voce tare. Ceea ce ar trebui să faci și tu, ca un bărbat potent ce ești, dacă ești, dacă nu, scrie afișe... 
Dacă nu poți, ghinion! Scrie afișe!
În altă ordine de idei... Dacă ai coaie, te semnezi, nu o dai anonimă. Dacă ești abstinent și trist, nu este vina ei, a ăleia de urlă ca apucata! Este vina lui, pardon, meritul, am vrut să zic, desigur, a domnului ce o face să urle! Dacă erai potent, așa cum este el, doamna era cu tine, nu cu el! 
De aceea, dacă nu ai curajul să vorbești cu el despre „problemă”, nu te lua de biata vecină și așa o doare spatele. Biata de ea. Fă ceva! Sex, propun!  
Ah, vai, totuși, vecinii ăia ofensați, care scriu afișe în grup, poate că au nevoie de o partidă dă sex cu vecinul, nenea ăla potent și șmecher de o face să urle pe vecina în halul ăla. Am înțeles că e la modă... Hai, pupici! 
"Sexul este unul dintre cele noua motive pentru reîncarnare. Celelalte opt sunt neimportante." - George Burns.

Foto: Preluare internet