duminică, 18 martie 2018

Amestecată cu detoate, vă rog!


„Suntem în 2018 și tu încă mai ceri la restaurant o cuatrostagioni amestecată.” Un oarecare  influencer

Mari lupte pe Fb din cauza mâncătorilor de pizza quatro stagioni amestecata! Moare lumea de grija lor! A postat unul despre asta si au sărit toți penibilii, că altfel nu îmi vine la gură să le spun, să-i facă cu ou si cu oțet! Idioții nu au o gândire proprie, ei au mereu nevoie de cineva care să-i influențeze, chiar și atunci când mănâncă o pizza. Ea trebuie să fie neapărat așa cum le dictează formatorii de opinie, altfel e bizar, gen! Suntem în 2018 iar răutatea, superficialitatea, ignoranța și atitudinea de neam prost, se pare, a atins cote maxime! Scrie un tip considerat formator de opinie pe FB o tâmpenie și toți cretinii dau like, se râde pe seama altora, mai altfel decât ei, poate mai mișto decât ei. Pe bune?! Cap aveți, minte... ce vă mai trebuie! Prostia mă deprimă! Suntem în 2018 și din ce în ce mai mulți oameni mă dezamăgesc, tot mai mult, prin faptul că sunt în stare să distrugă o prietenie sau o relație bună doar ca să dea bine pe pagina unor oameni care au o oarecare notorietate... Dacă ăștia vor scrie într-o zi pe pagina lor să le savurați sula sau să vă masturbați în timp ce vă filmați, altfel sunteți proști și bizari, o să le dați like sau poate o să vă înscrieți pe lista de așteptare ca să faceți toate astea, doar ca să beneficiați de atenția acestor persoane?! Dacă vor spune că sunteți idioți pentru faptul că mâncați înghețată direct din caserolă, le dați like? Dacă vă vor spune că a nu pune zahăr în cafea este o bizarerie si ar râde de asta, ați da like?! Dacă ar râde de felul în care arătați sau vă îmbrăcați, ați mai da like? Lumea moare de cancer, moare de foame, există oameni care dorm în stradă și pe voi vă doare de ce și cum preferă un om să mănânce o pizza?! Îl stigmatizați din cauza aceasta! Timp liber, răutate, minte odihnită sau decât ignoranță?! Mâncătorilor de pizza neamestecată le urez o viață lungă și plină de bucurii, le doresc să nu le fie niciodată foame sau poate că unii dintre ei au uitat cum este să le fie! Ei au mare nevoie să primească puțină iubire și apreciere în viața lor. Poate așa vor deveni mai buni, echilibrați și mai fixați pe cum preferă ei pizza, nu alții și să nu facă din asta un motiv de distracție. Numai idioții râd de alți oameni!
Pizza asta amestecată, în această scriitură, nu este decât un simbol a ceea ce am observat eu că devenit lumea, oamenii din ea, în anul 2018. Restul e tăcere și o mare lehamite...
Me too! O pizza quatro stagioni amestecată, vă rog! Îmi place tare!

Notă: În teoria haosului, efectul fluturelui este sensibilitatea dependenței față de condițiile inițiale, în care o mică schimbare într-un loc dintr-un sistem neliniar determinist poate duce la diferențe mari într-o stare târzie. Numele efectului, inventat de Edward Lorenz, este derivat din exemplul teoretic de formare a unui uragan care este condiționat de faptul dacă un fluture îndepărtat a bătut sau nu din aripi în urmă cu mai multe săptămâni.
Deși efectul fluturelui poate părea a fi un comportament puțin probabil, acesta este expus prin sisteme foarte simple. De exemplu, o minge plasată pe vârful unui deal poate coborî la vale în orice direcție în funcție de, printre altele, mici diferențe ale poziției sale inițiale.
Efectul fluturelui este o figură de stil comună în ficțiune, în special în scenariile care implică călătoria în timp. În plus, operele de ficțiune care implică puncte de la care povestea diferă în timp datorită unui eveniment aparent minor, ducând la un rezultat semnificativ diferit față de cazul în care nu ar fi avut loc aceea divergență, sunt un exemplu de efect fluture.
O vorbă spusă aiurea si aruncată în Univers va avea cândva efecte devastatoare! Aveți grijă la ce emiteți și la judecățile de valoare pe care le faceți. Cândva, ele se vor transforma într-un uragan. Vă asumați asta?!

Oamenii sunt facuti sa se conecteze si sa se iubeasca, iar conexiunea este centrala experientei umane si vietii! Suntem facuti sa ne luam in brate, sa radem si sa plangem impreuna si mai ales sa stim ca suntem valorosi in inima si mintea cuiva drag, exact asa cum suntem si ca nu trebuie sa schimbam nici macar un fir de par, o lacrima sau un zambet, ca sa primim iubire!”