miercuri, 28 martie 2018

Da, da, familia...



Postul Paștelui, mon cher si ma cherie, însă, cre(ș)tinii de la Coaliția pentru familie mușcă pe oricine are o altă opinie decât a lor de după profilurile false... Mai încet cu pianul pe scări, copii! Căsătorit si heterosexual, aparent, care face si drege la greu, adică, se poate tăvăli cu oricine si de câte ori vrea, se pare că este mai puțin păcătos decât un necăsătorit sau homosexual! OMG, pe bune? :) Mă înec de râs!
Dacă se va face vreodată referendum ptr a se scoate religia din școli, în mod sigur, am să fiu prima care va milita ptr asta! Istoria religilor, propun! Dacă se va face referendum ptr alte aberații propuse de fanatici voi vota, NU! :) Deranjează?! Ata ete! Ne întoarcem în comunism?! Oile Domnului, jur că mi-e milă de voi!
Vom ajunge să ne dăm în cap pentru că la 80 de ani unii oameni vor să se îmbrace în roșu si să danseze pe boxe în club! Vai de mine, mai bine să stea ei în parc pe bancă, să aștepte pensia! Oamenii își dau în cap doar ptr că gândesc diferit, darămite să mai aibă curajul să și trăiască altfel! Într-o săptămână au fost date în presă stiri despre două crime comise de persoane căsătorite, heterosexuale, că tot se spune că doar homosexualii fac rău, asupra copiilor lor, a doua a avut ca victimă si partenera de viață... Sunteți niște sfinți dacă aveți belciug în deget si sunteți heterosexuali?! În opinia celor de la Coaliție, cam da! Bine bre! Am să mă închin la oi, pardon... la voi! Haoleu!
Familia este cea mai elementară formă de organizare. Fiind prima comunitate de care se atașează un individ cât și prima autoritate sub care acesta învață să trăiască, familia este cea care stabilește valorile cele mai fundamentale ale unei societăți. – Charles Colson 
Așa ar trebui! Adevărul este cu totul altul, realitatea ne izbește puternic! Mno, haios! Rămâne deschisă o întrebare: Familia este constituită doar prin căsătorie și parteneri de sex opus?